Spreekuur op afspraak

Lukt ’t even niet? Hebt u specifieke vragen over uw computer- of tablet?
Naast ons computerspreekuur wekelijks op diverse locaties kunt u ook een afspraak maken voor het Spreekuur op afspraak. Vrijwilligers van SeniorWeb Tegelen-Venlo helpen u met vragen over bijvoorbeeld het besturingssysteem, toepassingen zoals internet, e-mail, tekstverwerken, Skype en foto's op de computer zetten enzovoort, tijdens het spreekuur op afspraak.
Ook voor de overstap naar Windows 10, informatie over aanschaf van een nieuwe computer of tablet en voor hulp bij de installatie van uw tablet (iPad of Android) en vragen over uw smartphone, kunt u bij ons terecht.

U dient uw eigen laptop, smartphone of tablet mee te brengen als u daar vragen over heeft.

U krijgt voor uw specifieke vraag één vrijwilliger toegewezen. Hij/zij kan u hiermee verder helpen. Het spreekuur duurt maximaal 1 uur. De kosten voor het computerspreekuur zijn € 4,50 per uur (contant te voldoen).

Afspraak computerspreekuur

Een afspraak voor het computerspreekuur kunt u telefonisch maken met het secretariaat van SeniorWeb Tegelen: Tel: 077 – 326 04 09, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur. U wordt dan in goed onderling overleg ingedeeld op één van onze computerspreekuren.

De computerspreekuren vinden (alleen op afspraak) plaats in een van onze locaties.