Landelijk SeniorWeb

Doel Landelijk SeniorWeb

SeniorWeb wil iedereen de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Het uitgangspunt van de organisatie is dat dit voor én door ouderen gebeurt.

Missie

SeniorWeb heeft als non-profit organisatie de missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle vijftigplussers in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning.

Landelijke vereniging

SeniorWeb is een landelijke vereniging met circa 3.200 vrijwilligers, ruim 400 Leercentra en meer dan 135.000 leden. De SeniorWeb Leercentra zijn aangesloten bij SeniorWeb, maar opereren zelfstandig onder begeleiding van vrijwilligers.

SeniorWeb kent onder andere een ledenraad, een landelijk bestuur, medewerkers op het landelijk bureau en een grote groep actieve vrijwilligers. De uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden vindt plaats op het landelijk bureau te Utrecht.

Lidmaatschap

SeniorWeb biedt een lidmaatschap met computerhulp en nuttige informatie. Als lid blijft u op de hoogte van nieuws uit de digitale wereld in begrijpelijke taal. Bovendien kunt u rekenen op geduldige en deskundige computerhulp bij digitale problemen. Per telefoon, online en zelfs bij u thuis.

Als Leercentrum-cursist profiteert u van een korting van 50% op het eerste jaar lidmaatschap.

Meer weten? Leercentrum-vrijwilliger René van Essen en een cursiste leggen u in onderstaande video uit waarom het lidmaatschap van SeniorWeb zo handig is. http://www.seniorweb.nl/videoleercentrum 

De voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap: zie ook deze video

  • Computerhulp per telefoon én zelfs bij u thuis
  • Ongelimiteerde online helpdesk
  • Vier keer per jaar tijdschrift Enter vol handige tips 
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven via e-mail
  • Online Cursussen over populaire onderwerpen als Picasa, Windows 10, Veilig internetten en meer
  • Voordelige stap-voor-stap-computerboeken in onze Webwinkel

Lid worden kan via de website SeniorWeb of neem een aanmeldformulier mee uit een van onze computerlokalen.